منو اشيا عمودي
صفحه اصلي
آخرین بروزرسانی:
آموزشی
اخبار
اخبار
اخبار اسلایدر
اخبار سازمان
ارتباط با ما
اسلایدر بالا
اطلاع رسانی
اطلاعات کاربر
اعلانات
بازديدها
بنر
پژوهشی
پیوندها
جستجو
جستجو و زبان
خدمت 5
دانشگاه ها
دسترسی سریع
دسترسی سریع
دسترسی سریع به سازمان ها
دیدگاه کاربران
رویداد ها
سازمان ها و سایت های مرتبط
ستاد
شبکه های اجتماعی
شمارنده
عکس امام و رهبری
عنوان بخش خدمات
فرهنگی
کپی رایت
لوگو سازمان
لوگو وزارت
لینک های سمت چپ
لینک های سمت راست
منو اصلی
همایش ها
ورود

اخبار

1403/5/20

مهارت نان آفرین است

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: مهارت نان آفرین است، انسان‌های ماهر زندگی آسان تری دارند و تعهد مهارتی کردن دانشجویان را از وزرای جدید می‌گیرم.

مهارت نان آفرین است
یه گزارش روابط عمومی اداره کل به نقل از دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ علیرضا منادی در اختتامیه دوره مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور (هفته پسران) در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، با بیان اینکه با دید شور و شوق جوانان و حال و هوای اینجا دلم برای دوران دانشجویی تنگ شد،گفت: ایرانیان ذاتا مهارت دوست هستند و اساس زندگی خانواده‌ها نیز صرفه جویی است و این موضوع، مهمترین مهارتی است که باید در زندگی یاد گرفت.

وی با اشاره به اینکه مهارت نان آفرین است و ایران باید به سمت مهارت افزایی برود، افزود: از وزیر جدید تعهد می‌گیرم که ۶۰ درصد از هدف مهارتی کردن دانشجویان و دانش آموزان را اجرایی کند.

وی با بیان اینکه ایده جدید زنجیره تامین یکپارچه آموزش برای اولین بار در مجلس عملیاتی شد،ادامه داد:این جزیره از صفر تا ۶ ساله‌ها شروع می شود و به خروجی دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان ختم می‌شود.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: جمعیت، ثروت یک کشور بوده و کشوری با ۸۰ میلیون نفر جمعیت باید خودکفا باشد، افزود: برنامه‌های خوبی در زمینه مهارت آموزی در کمیسیون آموزش اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه دانشجو هنگام فارغ التحصیلی باید یک گواهی دانشگاه و یک گواهی مهارت در دست داشته باشد، افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه باید ۵۰ درصد آموزش و پرورش و ۳۰ درصد آموزش عالی به سمت مهارت برود در حالی که در پایان این برنامه فقط ۳۰ درصد در بخش آموزش و پرورش و ۱۵ درصد در بخش آموزش عالی محقق شد.

منادی با اشاره به برگزاری دوره مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه هنر اسلامی، گفت: امیدواریم سایر جمعیت‌های هدف دانشجویی نیز از اینگونه برنامه‌ها بهره مند شوند زیرا انسان‌های ماهر زندگی آسان تری دارند و راه رسیدن به بهره وری نیز کارگاه‌های مهارتی و شرکت‌های دانش بنیان هستند.

نظر شما
نام  
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ