rahbari
آرشیو خبر

اخبار

1401/2/19
برگزاری نخستین همایش ملی تجلیل از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد

برگزاری نخستین همایش ملی تجلیل از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد

نخستین همایش ملی تجلیل از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ ماه در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل شاهد، در این همایش 23 نفر از اساتید مشاور طرح شاهد دانشجویان شاهد و ایثارگر و 15 نفر از همیاران طرح شاهد دانشگاه ها و حوزه ستادی منتخب و تقدیر شدند.

برگزاری نخستین همایش ملی تجلیل از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد
نخستین همایش ملی تجلیل از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ ماه در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل شاهد، در این همایش 23 نفر از اساتید مشاور طرح شاهد دانشجویان شاهد و ایثارگر و 15 نفر از همیاران طرح شاهد دانشگاه ها و حوزه ستادی منتخب و تقدیر شدند.
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این همایش بیان کرد: معلمین و کادر آموزشی در مسیر اجرای یکی از مهمترین وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران، یعنی آموزش و تربیت فرزندان ایثارگران همراه بنیاد هستند.
وی افزود: پدران و مادران همواره دغدغه جدی برای رشد و تربیت فرزندان خود دارند و معمولاً فرزندان باعث موفقیت یا عدم موفقیت والدین خود می‌شوند، چنانکه گروهی از سربلندترین شخصیت‌های عالم که والدین شهدا هستند عظمت خود را از فرزندان شهید خود کسب کرده‌اند. حضرت امام خمینی (ره) زمانی که طرح شاهد را پایه‌گذاری کردند، غیر از ترسیم افقی برای حضور فرزندان شهدا و ایثارگران در اداره کشور، این نگاه را داشتند که باید خلأ پدر برای فرزندان شهدا و ایثارگران پر شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه امیدواریم طرح شاهد با وجود کاهش تعداد فرزندان محصل شهدا و ایثارگران قدرتمندتر از قبل ادامه پیدا کند، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران همواره تلاش می‌کند حضوری جدی در تولید محتواهای آموزشی، ارائه و روش‌های اجرا در بالاترین سطح داشته باشد و این کار را وظیفه خود می‌داند.فرزندان شهدا و ایثارگران امانتی بسیار بزرگ هستند و وظیفه خود می‌دانیم که نهایت تلاش خود را برای ارتقای کیفیت آموزشی و تحصیلی آنان به کار ببریم.
قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه ۱۷۰ هزار دانش‌آموز، دانشجو و طلبه شاهد و ایثارگر در کشور مشغول به تحصیل هستند خطاب به معلمین، اساتید و همیاران طرح شاهد خاطرنشان کرد: شما در میدان، صحنه عمل و خط مقدم خدمت به یادگاران شهدا هستید وظیفه بزرگی بر عهده دارید و امیدواریم روزبه‌روز بالنده‌تر و موفق‌تر باشید. هدف از این مراسم تقدیر از عزیزانی است که در خدمت به ایثارگران هستند.
در ادامه این همایش حجت‌الاسلام یوسفعلی نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: همانطور که امام خمینی (ره) فرمودند، معلمی کار انبیاء است. کار انبیاء جاری کردن رحمانیت خداوند در زندگی انسان‌هاست. معصومین (ع) در تفسیر رحمانیت خداوند، این صفت را جمع تمام صفات حضرت حق می‌دانند.
وی افزود: تجلی رحمانیت خدا رساندن انسان به علم قرآن است، علمی که حق را از باطل و خیر را از شر تبیین می‌کند. همانطور که مادر از کودک مراقبت دائمی می‌کند، معلم نیز مراقب دانش‌آموز است. توانایی‌های انسان تابع دانایی او هستند. معلمان نیز این وظیفه مهم را بر عهده دارند تا زمینه دانایی انسان‌ها را فراهم کنند.
محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضران خاطرنشان کرد: در این همایش ۱۵۰ نفر از همیاران طرح شاهد، معلمین و اساتید مورد تقدیر قرار می‌گیرند که مهمترین ویژگی این عزیزان سنوات خدمتگزاری و تعداد جامعه هدفی بود که به آنان خدمت شده است.
وی افزود: ۸۸ نفر از این جمع همیار طرح شاهد و بقیه معلم و استاد هستند که زحمات زیادی را در مسیر خدمت به حوزه تحصیل ایثارگران تقبل کرده‌اند.
گفتنی است؛ در این مراسم از ۳۱ نفر از معلمین، اساتید حوزه و دانشگاه و همیاران طرح شاهد در حوزه استان تهران و ۱۱۹ نفر دیگر به‌صورت همزمان در استان‌ها تجلیل به عمل آمد.

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ