1403/5/28
مهارت افزایی، کلید توان اشتغال پذیری دانشجویان
اختتامیه طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل، دکتر فردین تقی زاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در اختتامیه طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر (دختران) دانشگاه سراسر کشور با بیان اینکه در دو سه سال اخیر برنامه های مختلفی از جمله برگزاری المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، جشنواره جایزه ملی سردار شهید سلیمانی، جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، طرح ملی ضیافت ایثار توسط سازمان امور دانشجویان برگزار شده است که طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور نیز جزو این طرح ها می باشد.
وی با اشاره به این مسئله که تاسیس اداره دانشجویان شاهد و ایثارگر در سازمان و دانشگاهها به مصوبه اساسنامه طرح شاهد باز میگردد، افزود: عمده برنامه های این اداره کل رسیدگی به وضعیت تحصیلی و فرهنگی این عزیزان است، چرا که اعتقاد داریم این دانشجویان باید توانمند باشند.
وی با بیان اینکه امسال دوره ملی مهارت افزایی در سطح ملی برای اولین بار به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد، ادامه داد: با توجه به استقبال دانشجویان از طرح ملی مهارت افزایی، برگزاری این رویدادها را در سرلوحه قرار دادیم
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان با بیان مطلب که دانشجویان علاوه بر رشته ای که در آن تحصیل می کند، باید یک مهارت را نیز کسب کند تا اگر با رشته تحصیلی خود شغل پیدا نکردند با مهارتی که کسب کرده اند بتوانند اشتغالزایی کنند.
وی با اشاره به اینکه در اولین دوره مهارت افزایی آموزش های فنی و هنری را گنجانده ایم گفت: با توجه به ظرفیت های دانشگاه هنر اسلامی تبریز، تصمیم بر این شد طرح ملی مهارت افزایی به میزبانی این دانشگاه برگزار شود.
دکتر تقی زاده با بیان اینکه این دانشگاه می تواند اثربخشی خوبی در حوزه مهارت افزایی کشور داشته باشد، ادامه داد: دانشگاه هنر اسلامی تبریز تعداد زیادی از رشته و کارگاههای منحصر به فرد برخوردار است.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان ادامه داد: با توجه به مذاکرات سال گذشته برای برگزاری این طرح در این دانشگاه خوشبختانه دانشگاه هنر اسلامی تبریز با همت و تلاش جهادی زمینه اسکان دانشجویان را به نحو شایسته فراهم کرده و خوابگاهها را به مرحله بهره برداری رساندند.
دکتر تقی زاده اضافه کرد: از مهمان نوازی برادران و خواهران این استان و شهر و دانشگاه تشکر می کنم که حقیقتا میزبان شایسته ای بودند.
وی با بیان اینکه نمایشگاه آثار هنری که در آخرین روز برگزاری این طرح هفته برگزار شد، همه را به وجد آورد و نشان داد کسب مهارت چطور می تواند هنر خلق کند، ایشان افزود: این دوره باید برای همه دانشجویان برگزار شود و دانشگاه هنر اسلامی تبریز می تواند قطب مهارت افزایی کل کشور باشد.
این گزارش می افزاید، در انتهای مراسم اختتامیه یک گلیم که نقش و لوگو سازمان امور دانشجویان به دست استاد دوره آموزش مهارت گلیم بافی بر روی آن بافته شده بود به رسم یادبود به فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر اهدا شد.