اخبار
1403/5/10

کسب مهارت منجر به تولید و اشتغالزایی می‌شود

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: امروزه دغدغه جدی دانشجویان پس از فراغت از تحصیل اشتغال و عدم توانایی ایجاد کسب و کار است،بنابر این برگزاری دوره های مهارتی در رشته های فنی،هنرهای صناعی و هنرهای صنایع دستی درکنار تحصیل دانشجویان در دانشگاه ها یک ضرورت است.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره کل به نقل از دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛  دکتر سید فردین تقی زاده، در افتتاحیه اولین دوره طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور با عرض تسلیت به مناسبت شهادت قهرمان فلسطین و امت اسلامی،سردار سپاه اسلام دکتر اسماعیل هنیه‌ با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه هنر اسلامی تبریز و گستردگی کارگاه‌های این دانشگاه، گفت: قابلیت‌های این دانشگاه، ناشناخته مانده است و در هیچ دانشگاه دیگری وجود ندارد.

وی با بیان اینکه  عمده دانش آموختگان این دانشگاه به عنوان یک فرد صاحب ایده و دارای شغل فعالیت می‌کنند، افزود: یکی از دغدغه های دانشجویان راه اندازی کسب و کار است،بنابر این باید زمینه کسب مهارت حین تحصیل را برای  دانشجویان فراهم نماییم. وی اضافه کرد: در طول سال‌های اخیر برنامه‌های متنوعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شده است و رویکرد ما در سه سال اخیر توانمندسازی این دانشجویان بوده است.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: با اینکه دانشگاه هنر اسلامی تبریز  فاقد خوابگاه ملکی بود اما از زمان‌موافقت برگزاری این طرح ملی تا زمان افتتاحیه برای اسکان دانشجویان شرکت کننده در اولین دوره ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر، رییس، اعضای هیات رییسه و مدیران این دانشگاه جهادی تلاش کردند و در این مدت ظرفیت بیش از ۳۰۰ تخت خوابگاه ملکی ایجاد کردند که حاصل این تلاش جهادی خیر و برکتی است که شامل حال دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز  می شود و بیش از ۳۰۰ نفر دانشجوی جدید می توانند از خوابگاه های دانشگاه بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه اجرای چنین رویدادهایی تجربه زندگی جمعی را برای دانشجویان فراهم می کند، گفت: در گام بعدی  تلاش می کنیم برای دانشجویانی که مهارت کسب می کنند و با این مهارت می توانند محصولی تولید کنند،  بازارچه فروش محصولات دانشجویی در فضای مجازی ایجاد کنیم تا دانشجویان عزیز با فروش محصولات خود درآمدی کسب نمایند.

 وی در انتها با بیان اینکه دانشگاه هنر اسلامی تبریز در کنار آموزش عملی دانشجویان شرکت کننده در دوره های مهارتی، برنامه های رفاهی و تفریحی برای دانشجویان شرکت کننده برنامه ریزی کرده اند.

وی در ادامه از رییس محترم دانشگاه،رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،اعضای هیات رییسه دانشگاه خصوصا معاون محترم اداری مالی دانشگاه،مدیر پرتلاش اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه،همکاران روابط عمومی دانشگاه و تیم همیار دانشجویی عزیزی که در اجرای این دوره همکاری ویژه ای داشته اند قدردانی کردند.