اخبار
1403/5/10

مراسم افتتاحیه طرح ملی مهارت افزایی در بخش پسران 11 مرداد ماه برگزار می شود

دکتر تقی زاده مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: مراسم افتتاحیه طرح ملی مهارت افزایی در بخش پسران 11 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل اموردانشجویان در این خصوص اظهار کرد: طرح ملی مهارت افزایی یکی از اقداماتی است که از سوی اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با هدف توانمندسازی فکری و مهارتی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهد شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تصریح کرد: اولین دوره طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر، در دو بخش خواهران و برادران به مدت 9 روز و با حضور ۵۰۰ نفر به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار می‌شود.

دکتر تقی زاده با اشاره به اینکه طرح ملی مهارت افزایی در 36 رشته مهارتی به صورت عملی  برگزار می شود؛ تصریح کرد: طرح ملی مهارت افزایی در بخش پسران از 10 مرداد آغاز می شود و تا 19 مرداد ماه ادامه دارد.

وی افزود: پذیرش دانشجویان پسر برای شرکت در دوره مهارت افزایی از عصر چهارشنبه 10 مرداد ماه آغاز می‌شود، افتتاحیه عصر پنجشنبه 11 مرداد ماه و اختتامیه عصر جمعه 19 مرداد ماه خواهد بود.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر  با اشاره به اینکه دوره خواهران  از 19 مرداد ماه آغاز می شود و تا 28 مرداد ماه ادامه خواهد داشت؛ اظهار کرد: پذیرش دانشجویان دختر برای شرکت در دوره مهارت افزایی از صبح جمعه 19 مرداد ماه آغاز می‌شود، افتتاحیه صبح شنبه 20 مرداد ماه و اختتامیه عصر یکشنبه 28 مرداد ماه خواهد بود.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه هدف بعدی ما ایجاد بازارچه دانشجویی است؛ اظهار کرد: در راستای حمایت از دانشجویانی که در طرح ملی مهارت افزایی در یک رشته عملی مهارتی کسب کرده و قادرند محصولی تولید کنند زمینه فروش محصولات دانشجویی را فراهم خواهیم کرد.

وی افزود: به همین منظور در آینده با کمک دانشجویان توانمند، در فضای مجازی سامانه ای تحت عنوان بازارچه دانشجویی طراحی خواهیم کرد تا دانشجویانی که قادرند محصول تولید کنند محصولات خود را در معرض فروش قرار دهند و با این کار درآمدی کسب نمایند و تا حدودی مشکل اشتغال آن‌ها مرتفع شود و درآمدزایی داشته باشند.

دکتر تقی زاده ادامه داد: بر اساس این طرح دانشجویان در کنار تحصیل در رشته تخصصی در دانشگاه یک مهارت کسب می‌کنند و پس از فراغت از تحصیل دغدغه اشتغال ندارند.